RECENTLY VISITED
CONTACT INFO
  • Address:
  • Phone:
  • Email:

far Bjm

far Bjm

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nprmjet shqyrtimit t ankesave t subjekteve q pretendojn se jan viktima t sjelljeve diskriminuese apo q e nxisin at, jo vetm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private. Gjithashtu, Komisioneri realizon hetime administrative pas marrjes s informacionit t besueshm pr shkelje t ktij ligji, dhe bn sondazhe dhe monitorime pr nivelin e zbatimit t ligjit. Procedurat  e hetimit administrativ pasohen nga rekomandime dhe n rast t moszbatimit t tyre vendosen edhe sanksione sipas parashikimeve ligjore. Te gjitha kto shoqrohen me aktivitete q synojn informimin dhe sensibilizimin e komunitetit, organeve t administrats publike dhe subjekteve private pr t nxitur parimin e barazis dhe mosdiskriminimit.