RECENTLY VISITED
CONTACT INFO
  • Address:
  • Phone:
  • Email:

Hapet zyra rajonale e Komisionerit pėr Mbrojtjen nga Diskriminimi nė Gjirokastėr

Hapet zyra rajonale e Komisionerit pėr Mbrojtjen nga Diskriminimi nė Gjirokastėr

Ne ambjentet e ADISA hapet zyra rajonale e Komisionerit per Mbrojtjen nga Diskriminimi ne Gjirokaster, ne zbatim te Projektit te Perbashket BE-KIE "Rritja e efektivitetit te sistemit te mbrojtjes se te drejtave te njeriut dhe anti-diskriminimit ne Shqiperi". Falenderojme Keshillin e Europes, Delegacionin e BE-se ne Shqiperi, Drejtoren e Pergjithshme te ADISA dhe Kryetaren e Bashkise Gjirokaster, qe mundesuan realizimin e synimit tone per te qene me afer qytetareve