RECENTLY VISITED
CONTACT INFO
  • Address:
  • Phone:
  • Email:

27.07.2017 – Ditė e Hapur me komunitetin nė Korēė.

27.07.2017 – Ditė e Hapur me komunitetin nė Korēė.

Gjatë organizimit të takimeve informuese në Korçë, fillimisht u takuan përfaqësues të komunitetit rom/egjiptian në zonën e Gjeologjisë në Korçë, ku pjesëtar të këtij komuniteti u njohën me materialet informuese mbi Institucionin e Komisionerit dhe ligjin “Për mbrojtjen nga diskriminimi”. Gjithashtu, sipas planit të caktuar, në orën 12:00-14:00, përfaqësuesit e Komisionerit, u vendosën pranë Zyrës së KMD-së në Bashkinë Korçë, ku zhvilluan pjesën tjetër të takimit, duke pritur qytetarë të ndryshëm për ti informuar mbi Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe duke i vënë në dispozicion materialet informuese.
Në takimin e zhvilluar në qytetin e Korçës, specialistët e KMD-së informuan komunitetin, si dhe morën ankesa lidhur me mohimin e shërbimeve nga ana e institucioneve në Korçë.