RECENTLY VISITED
CONTACT INFO
  • Address:
  • Phone:
  • Email:

24.07.2017 - Ditė e hapur me komunitetin nė Shkodėr.

24.07.2017 - Ditė e hapur me komunitetin nė Shkodėr.

Takim me banorët e lagjes “Liria” ku banorë janë komuniteti rom dhe egjiptian. U shpërndanë materiale informuese mbi Institucionin e KMD-së dhe broshura të LMD-së. U bë prezantimi i Zyrës Rajonale Shkodër, një mundësi e mirepritur për të paraqitur ankesat e tyre. Gjatë bashkëbisedimit banorët shprehën shqetësim për kushtet e vështira të jetesës, si mungesa e ujit, kanalizimeve edhe përfundimi i rikonstruksionit të banesave të tyre nga ana e Bashkisë Shkodër.

Gjithashtu, sipas planit të caktuar, në orën 12:00-14:00, përfaqësuesit e Zyrës së KMD-së u vendosën pranë zyrës në Shkodër, ku zhvilluan pjesën tjetër të takimit duke pritur qytetarë të ndryshëm.