RECENTLY VISITED
CONTACT INFO
  • Address:
  • Phone:
  • Email:

Komisioneri Gajda mori pjesė nė konferencėn: "Tė drejtat e Njeriut dhe drejtėsia gjinore"

Komisioneri Gajda mori pjesė nė konferencėn: "Tė drejtat e Njeriut dhe drejtėsia gjinore"

Komisioneri për mbrojtjen nga Diskriminini Robert Gajda mori pjesë sot në konferencën shkencore Kombëtare të organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë së Universitetit të Tiranës , me temë:"Të drejtat e Njeriut dhe drejtësia gjinore" ⚖️. Komisioneri Gajda vuri në dukje sfidat që ka sistemi i Drejtësisë në optikën e reformimit dhe aspektet e luftës ndaj Diskriminimit gjinor. 
Konferenca synonte të paraqesite një retrospektivë të kontributit të dhënë nga Fakulteti i Drejtësisë dhe Departamenti i së Drejtës Publike si pjesë integrale e tij në zhvillimin e te drejtave te njeriut dhe drejtesise gjinore në Shqipëri, si edhe të shërbejë si forum ku do të diskutohen problematikat dhe bëhen propozime për reforma të mundshme në këtë fushë.